Ukoliko ste se predomislili naručenu robu možete vratiti bez pojašnjenja, a otkazati narudžbu možete i prije nego što je poslana na dostavnu adresu. Ako ste naručili i primili robu na adresu, a ipak biste željeli nešto drugo, možete napraviti zamjenu: zamjenu nije moguće napraviti klasičnim putem ‘1 za 1’, nego je potrebno napraviti jednostrani raskid Ugovora o kupoprodaji uz povrat artikla (i prethodno se javiti našoj korisničkoj podršci) te napraviti novu narudžbu; novu narudžbu željenog proizvoda moguće je napraviti u bilo kojem trenutku. Troškove slanja snosi Kupac.

Jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji

Jednostrani raskid Ugovora moguć je u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Radi se o nekoliko jednostavnih koraka, a ispunjavanje Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu i pakiranje robe u kutiju uz navedeni Ugovor prvi su u nizu tih koraka. Uvjet raskida navedenog Ugovora je da kupljena roba nije korištena – ukoliko je do korištenja (umanjenja vrijednosti) došlo, dobavljač će po primitku vraćene robe u skladištu izvršiti procjenu stanja robe prema vidljivim znakovima upotrebe i sukladno tome odrediti koji će postotak povrata novca kupcu biti isplaćen. Nakon što ispunite Obrazac za raskid ugovora, isti nam dostavite putem e-mail adrese velur@niaco.hr ili poštom na adresu NIACO doo, I.Kamenarića 9, 10380 Sv.I.Zelina.


Robu je zatim  potrebno poslati na adresu skladišta (NIACO doo, Ivana Kamenarića 9, 10380 Sveti Ivan Zelina), a po zaprimanju paketa izvršit ćemo povrat sredstava te Vas o istome obavijestiti. Iznos povrata sredstva umanjen je za troškove slanja paketa.


Povrat novca izvršavamo uplatom na račun i to isključivo nakon primitka vraćene robe.

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije:

E-mail: velur@velur.eu

Mob:  091/5091645

NIACO doo

Ivana Kamenarića 9
10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 61876916009
IBAN: HR5123400091110151701

 
    Web trgovina Velur
    Web trgovina Velur

    Web trgovina Velur

    1€ = 7.53450 kn