NIACO doo– kupnja u Internet trgovini www.velur.eu

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je NIACO doo, I.Kamenarića 9, 10380 Sv.I.Zelina, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

Kupac može ali i ne mora biti registriran na www.velur.niaco.hr kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresu i lozinku.

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine.

Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a čemu će pismenim putem obavijestiti Kupca u roku komuniciranom Kupcu nakon izvršene narudžbe.

Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena. Ukoliko je odabrao plaćanje virmanom u tom će e-mailu biti obaviješten da može izvršiti uplatu

Trošak dostave naplaćuje se prema unaprijed definiranom cjeniku kurirske službe. Pakete šaljemo putem Hrvatske pošte dd ili DPD Croatia doo.

Pravo na povrat narudžbe (jednostrani raskid Ugovora) imaju svi kupci Velur web shopa na sve artikle.

Ukoliko odobrimo zahtjev, robu nam je potrebno vratit zakonskom roku unutar 14 dana od odobrenja zahtjeva. Ako osoblje Velur online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Povrat umanjen za iznos poštarine izvršit ćemo unutar 7 dana od primitka. 

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail velur@velur.eu s napomenom: REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br. Narudžbe). U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, Kupac će morati snositi nove troškove dostave u iznosu od 50,00 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.
Zaštita privatnosti opisuje kako NIACO doo postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje NIACO doo sazna tijekom vašeg korištenja www.velur.eu internet trgovine. NIACO doo se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Velur internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. NIACO doo će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Posjećivanjem stranica Velur internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

NIACO doo zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama Velur internet trgovine.

Kontaktirajte nas

Kontakt informacije:

E-mail: velur@velur.eu

Mob:  091/5091645

NIACO doo

Ivana Kamenarića 9
10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 61876916009
IBAN: HR5123400091110151701

 
    Web trgovina Velur
    Web trgovina Velur

    Web trgovina Velur

    1€ = 7.53450 kn